Skip to main content

Funkciók

Biztonság és flexibilitás egyben. Kombináld, ahogy Neked a legmegfelelőbb: belépés mobiltelefonnal, rfid kártya vagy számkód segítségével.

Intelligens világítás vezérlés és automatizálás. Bármilyen már meglévő világítás vezérelhető.

Egy modern kaputelefon. Akár távolról is beszélgethetsz azzal, aki az ajtód előtt áll; sőt be is engedheted az otthonodba.

Vezéreld akár távolról is a légkondicionálót és a fűtés rendszerét.
Minden fűtés rendszerrel kompatibilis.

Pierre mellett nincs szükség külön riasztó berendezésre, mert Pierre sokkal többet tud mint egy hagyományos riasztó központ. Egyszerű élesítés és kioldás, többféle mód.

Pierre egyik legnagyobb erénye. Intelligensen reagál vészhelyzetekre, vihar, betörés, tűz, gáz szivárgás vagy akár csőtörés esetén.
A rendszer éberen figyel és azonnal értesít.

A gyönyörű kert titka a megfelelő öntözés. Legyen az csepegtető- vagy pázsit öntözőrendszer a Pierre szenzorai gondoskodnak az optimális talajnedvességről.

Pierre mindent időre előkészít, bekapcsol és felmelegít, így az otthoni wellness élmény egy fárasztó nap után még kényelmesebb lesz.

A megfelelő árnyékoló védi, melegíti vagy éppen hűvösen tartja otthonát. Árnyékolás teljes automatizálása napszak, időjárás vagy igényeid szerint személyre szabva.

A Pierre segít abban, hogy egy zöldebb világban éljünk.
Lekapcsolja a lámpát ha már nem szükséges, gazdaságossá teszi a hűtést és fűtést. Egyszóval Pierre vigyáz a pénztárcádra.