Skip to main content
Pierre okos otthon fűtés és hűtés vezérlés
Fűtés és hűtés

Pierre minden rendszerrel kompatibilis, legyen az egy egyszerű okos-termosztát vagy komplex hűtő-fűtő rendszer.

Pierre a ház minden pontjával kommunikál, folyamatosan értesül a pillanatnyi helyzetről, így az egész rendszert optimalizálva csökkenti a hőszabályozás költségeit. 
 

Fűtési rendszerek

Minden otthon fűtési rendszere egy kicsit más. A Pierre feladata, hogy ezt is ugyanolyan egyszerűvé tegye, mint bármi mást a házban.

Elegendő beállítanod a kívánt hőmérsékletet és már hátra is dőlhetsz. Pierre közben optimalizál, kikapcsol, bekapcsol, spórol, önállóan hoz döntéseket.

A Pierre vezérlő okos termosztátként vagy akár komplex fűtési rendszerek vezérlőjeként is működhet lakóépületek, hotelek vagy irodaházak esetében. 
 

fűtés és hűtés decko desno
Távoli vezérlés

Természetesen a fizikai korlátok itt is eltűnnek, hőszabályozást távolról is vezérelheted. Ha épp elutazol és nem szeretnéd, hogy a légkondicionáló végig működjön, elég bekapcsolni épp mielőtt hazaérsz és a kívánt hőmérséklet fogad már otthon.

A távolról történő vezérlés nem csak akkor az utazások alkalmával válik hasznossá. Napközben is történhet olyan helyzet, amikor a napi rutin változik és jól jön, hogy távolról alakíthatjuk a helyiségek hőmérsékletét.
 

fűtés és hűtés tablet levo
Heating and cooling
Frame 7
Remote control

You can control the heating and cooling in the house from anywhere with the APP.

Frame (1) 6
Energy saving

By registering the outside and inside temperature, the system controls your cooling / heating with optimal energy utilization. Maximum energy saving with minimum costs.

Frame (2) 6
Automated heating / cooling

You can create an unlimited number of automatic settings to suit your needs. Your system will heat or cool only when necessary. 

Frame (3) 6
Standard thermostat mode

Pierre can also operate in simple thermostat mode when it “just” turns the heating on and off.

Frame (4) 5
Split air-condition control

Pierre easily controls all WI-FI equipped air conditioners without any additional modules.

Frame 489 0
Modbus integration

Through MODBUS, Pierre communicates and collaborates with any industrial system. The number of possibilities is unlimited.

Frame (5) 6
Compatibility

From a simple thermostat to a sophisticated multi-apartment heating system, Pierre is compatible with every heating system.

Frame (6) 6
Comfort

True comfort comes when everything works your way, and you don’t need to deal with it. This is exactly the type of comfort Pierre offers. 

Frame (7) 7
Building protection

By setting sensor limits, it protects the building from sudden heat or extreme cold.

With heating / cooling automation, the blinds work together for optimal building temperature. Convenient and cost effective!

 

Frame (8) 6
Instant info

You can check the room temperature at any time, remotely. 

Frame (9) 3
Statistics

Pierre tracks and logs our energy consumption. We can monitor our trends for further optimization. 

Fűtés és hűtés automatizálás

Amikor azt hinnénk, hogy nincs mit automatizálni mert mindig csak a kívánt hőmérsékletet szeretnénk megtartani, akkor tévedünk igazán.

Elsőre nem is sejtjük, mennyi lehetőségünk van, ami például csökkenti a fogyasztást, kényelmes vagy egyszerűen csak menő

 

Néhány példa, hogy Pierre mire képes:

  • Kikapcsolja a hűtést, ha folyamatosan nyitva van az ajtó.
  • A kinti hőmérséklethez viszonyítva változtatja a belső hőmérsékletet. Például ha nyáron csak 30 fok van, akkor nem feltétlenül akarunk hűtést használni; viszont ha érkezik a kánikula és 35 fok fölé szökik a hőmérséklet, Pierre azonnal bekapcsolja a légkondit.
  • Idő alapú automata beállításokkal előre meghatározzuk, hogy például csak éjszaka fűtünk, vagy megadhatjuk, hogy mely napokon ne fűtsünk.
  • Kapunyitáskor (hazaértünkkor) automatikusan elindítja a fűtést/hűtést.

A lehetőségek korlátlanok. Itt is, mint minden más helyzetben az a fontos, hogy az otthonod Neked dolgozzon!
 

fűtés és hűtés par desno
Légkondícionáló vezérlés

Pierre az összes újabb légkondicionálót vezérelni tudja, ehhez nincs szükséged semmilyen plusz kiegészítőre. Amire viszont szükséged van, hogy a klíma az WI-FI képes legyen, de ezt már a mai klímaberendezések alapmodelljei 90%-ban teljesítik. 
A top klíma brandeket - Gree, LG, Samsung - a Pierre hatékonyan képes vezérelni.

fűtés és hűtés telefon levo
Ipari integráció - MODBUS

A Pierret kiképeztük, hogy bármely ipari rendszerrel MODBUS-on keresztül is kommunikálni tudjon. Így a lehetőségek száma szinte korlátlan.