Skip to main content
Smart alarm and camera system
Riasztó és kamera

A biztonság mindenkinek fontos szempont, ám sokszor a napi teendőink mellett nem figyelünk rá igazán. Pierre okos riasztó rendszere úgy vigyáz Rád és az értékeidre, hogy nem is kell vele foglalkoznod.

Riasztó berendezés

Ahhoz, hogy az okos otthon valóban a kényelmet szolgálja, több különböző érzékelőt szükséges telepíteni. Egy hagyományos riasztórendszer esetében gyakorlatilag hasonló érzékelőket, duplán szükséges felszerelni a helyiségekben, ez rontja az összképet, bonyolítja a programozást, ráadásul plusz költséget is eredményez. 

Pierre riasztó funkciója ezzel szemben önmagában sokkal többet tud, mint bármelyik piacon lévő hagyományos riasztó berendezés. Mindehhez nincs szükség dupla szenzorra, nincs dupla kábelezés, nincs még egy eszköz.

Ehhez még hozzátesszük, hogy a riasztó élesítést és kioldást nem kell többé a klasszikus számkóddal elvégezni, mindez a mobilról elérhető, vagy akár azt is beállíthatod, hogy automatikusan történjen meg.
 

Riasztó és kamera soba desno
Riasztó és kamera
Frame 6
Integrált riasztó berendezés

A Pierre egyben riasztóberendezés is. Sőt sokkal többet tud, mint a klasszikus biztonsági rendszerek.

Frame (1) 5
Riasztó automatizálás

Automatizálható biztonsági rendszer, rengeteg lehetőséggel. Idő alapon automatikusan aktiválhatunk akár csak egy adott zónát, ha nincs mozgás a házban akkor igény szerint automatikusan élesíti a biztonsági rendszert. Beállíthatunk esti és hétvégi protokollt.

Frame (2) 5
Automatikus be/ki riasztás

Rendelj riasztódhoz automatikus beállításokat. Például otthon elhagyásakor aktiválódik, hazaérkezéskor inaktiválódik a riasztó. Kényelmes, időt spórol, és sosem felejti el.

Frame (3) 5
Távoli elérés

Mobiltelefonodról bármikor távolról is ellenőrizheted a riasztó állapotát. Ki- és beriaszthatod az épületet, ha szükséges.

Frame (4) 4
Néma riasztás

Beállíthatsz néma riasztást, amikor csak mobilon érkezik egy értesítés. Például, ha valaki kinyitja a bejárati ajtót. Az ilyen néma riasztások korlátlan számban beállíthatók, így mindent kézben tudsz tartani.

Frame (5) 4
Jelenlét érzékelés

Amennyiben nem érzékel jelenlétet a Pierre rendszere automatikusan aktiválja a riasztót.

Frame (6) 4
Kamera rendszer integrálás

A meglévő IP kamera vagy DVR készülék könnyen integrálható a Pierre applikációba. Mostantól mobilról figyelheted és irányíthatod az eseményeket.

Frame (7) 5
Komplex riasztási rendszer

Többzónás összetett riasztási zónák beállítása és kapcsolása külön-külön történő élesítéssel. Adj hozzá többféle riasztási szintet és védd meg az értékeid!

Frame (8) 4
Pánik gomb

Látható vagy akár rejtett helyre is elhelyezhető, előre beprogramozott funkciók sorozatát elindító gomb, mely egyúttal a mobil app-ból is elérhető.

Frame (9) 1
Élő megfigyelés

Bármikor és bárhonnan megfigyelheted otthonodat, üzemed, irodád vagy udvarod állapotát mobiltelefonodról. Maximális biztonság és kontroll!

Frame (10) 1
Esemény naplózás

A Pierre a háttérben minden egyes esemény rögzít. Így a naplóban visszakereshető és könnyem szűrhető minden egyes esemény ami az épületben történt.

Frame (11) 0
Késleltetett riasztás

Néha nem kényelmes a belépéskor a riasztóhoz rohanni, vagy épp élesítéskor sietve elhagyni a házat. Tetszőleges késleltetést állíthatsz be, hogy kényelmesen tudd aktiválni/deaktiválni a riasztót.

Mindig vigyáz rád és sosem felejt

Biztos Veled is megtörtént már, hogy az utcasarkon jutott eszedbe, elfelejtetted aktiválni a riasztót, és vissza kellett fordulnod. Mégrosszabb eset, amikor nem is emlékszünk rá, vajon bekapcsoltam-e vagy sem?

Pierre-rel új korszak kezdődik!

A mobil appon távolról bármikor ellenőrizheted, hogy aktiválva van-e a riasztó, másrészt tetszés szerint be- és kikapcsolhatod. 

De könnyedén automatizálhatod is a riasztót.

 

Íme néhány példa a beállítási lehetőségekre:

  • Ha bezárod az ajtót, a riasztó automatikusan aktiválódik.
  • Hazaérkezéskor a riasztó automatikusan kikapcsol.
  • Beállítható, hogy ha napközben például 2 órán át nincs mozgás a házban, akkor automatikusan aktiválódjon a riasztó.
  • Idő alapú beállítás is lehetséges. Előre beállítható, hogy bizonyos zónák este egy adott időben aktiválódnak, a reggeli ébredés előtt viszont automatikusan kikapcsoljanak. 

 

Csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek. A Pierre riasztó felügyelete mellett mindig biztonságban vagy

Riasztó és kamera telefon levo
Riasztó és kamera baner

Biztonság és megbízhatóság

Komplex riasztási igények

Van amikor komplex igények lépnek fel, legyen az egy családi ház vagy akár ipari létesítmény. A Pierre még a legmerészebb elképzeléseket is ki tudja elégíteni.

Egyszerre több riasztási zónát hozhatunk létre egy épületen belül. A zónákat kombinálva külön-külön élesíthetjük őket, megvédve így a legféltettebb értékeket. Összetett épülethasználat mellett is kialakítható optimális megoldás.  

Ezen felül a riasztás többféle szintje is beállítható. Arra is lehetőséget kínálunk, ha bizonyos esetekben csupán tudni szeretnéd, hogy mi történik az épületben - például valaki kinyit egy ajtót, vagy a gyerek hazaért az iskolából. Ebben az esetben elég egy értesítés is a telefonra.

Pierre értesítést küldhet szinte bármiről, pl. ha valaki felkapcsol egy lámpát vagy elindít egy berendezést. A lényeg, hogy nem szükséges minden funkciót használni, mindig csak azt, ami a mindennapi kényelmét és biztonságát szolgálja. 

A Pierre-rel minden lehetséges és 100%-ig testreszabható!

Kamera rendszer integráció

A kamerarendszer is könnyedén integrálható a Pierre rendszerébe. Az élő felvételt a Pierre appon keresztül mobiltelefonról bárhonnan nyomon követheted.

A fenti funkció kiépítéséhez csupán egy IP kamerára vagy DVR készülékre van szükségünk, ami gyorsan összekapcsolható a Pierre applikációval.
 

Riasztó és kamera telefon desno