Skip to main content
Pierre okos otthon - beléptetési, kapunyitási lehetőségek
Beléptetés

Kinyitni a kaput, a bejárati ajtót és belépni a lakásunkba - mi sem természetesebb ennél? De biztosan megtörtént már Veled is, hogy a kulcs éppen nem volt kéznél… 
Pierre kényelmet és biztonságot nyújt, bármit nyit és zár, aktiválja a riasztót vagy előre nyitja a garázskaput, és minden automatikusan megtörténik, ahogy és amikor szeretnéd. 

Kulcsmentes ajtó és kapu nyitás és mind ez akár távolról is

Ugye milyen jó lenne végre elfelejteni a kulcscsomót? Nehéz, sosincs helye, mindig elkallódik, ráadásul állandóan nyomja a zsebünket.
A Pierre ennek véget vet!

A hagyományos kulcs használatának lehetősége mindig megmarad, de innentől kezdve sokkal egyszerűbb lesz az életünk.

Több lehetőség közül a legegyszerűbben a Pierre mobilapp segítségével nyitjuk ki az összes ajtót és kaput.

További előny, hogy ezt távolról is megtehetjük: ha valaki a házunk előtt van és szeretnénk beengedni csak egy kattintás és máris beengedtük.

Rfid és számkódos belépés

Ebben számos lehetőség és előny rejlik. Például ha a gyermekünknek még nincs mobiltelefonja, akkor csak egy rfid kártyára van szükség, hogy biztosítsuk az egyszerű belépését. A kártya lehet karcsat, nyaklánc vagy egy plüss mackó is, mely az olvasóhoz érintve nyitja az ajtót. 

Rfid kártyás megoldás mellett számkódos beléptetést is választhatunk, ami biztosan megold minden elképzelhető bejutási problémát.

Gondoljon csak bele, hogy mennyire egyszerű a bejárónőnek, a kertésznek egy kártyát vagy számkódot adni, amelyet ráadásul kizárólag a munkavégzési napokon tud használni. Ugyanígy, az érvényességet egy pillanat alatt vissza lehet vonni, így nem merül fel a kulcs visszakérése, vagy egy zárcsere szükségessége. 
 

beléptetés banner
Biztonság mindenekelőtt - riasztó szinkronizáció

A Pierre tervezésénél a biztonságot helyeztük az első helyre. A biztonsági protokoll garantálja, hogy az ajtókat és kapukat kizárólag Te, vagy az általad engedélyezett felhasználó tudja kinyitni, Harmadik személy hozzáférése kizárt.

Pierre egyben riasztóként is használható, ezért olyan funkciókat terveztünk hozzá, amik megkönnyítik a mindennapokat.

Be tudod állítani, hogy amikor elhagyod az otthonod, automatikusan aktiválódjon a riasztórendszer. Amikor hazaértél, és kinyitod a kaput, szintén automatikusan kikapcsol a riasztót. Még egy gonddal kevesebb és sosem felejtődik el

beléptetés right image
Okos beléptetés
Frame 3
Távoli beléptetés

Az applikáció segítségével bármikor bárkit távolról is beengedhetsz egyetlen kattintással. Különböző szerepkörökhöz rendelt belépési jogok távolról is kezelhető. 

Frame (1) 2
Kulcs nélküli beléptetés

Nincs többé szükség arra, hogy több kulcscsomót cipelj magaddal. Többféle kulcsnélküli beléptetési lehetőség közül választhatsz.

Frame (2) 2
Belépés mobiltelefonnal

A Pierre Smart app segítségével bármikor könnyedén bejuthatsz ingatlanodba. Android és iOS eszközökre elérhető.

Frame (3) 2
Mágneskártyás beléptetés

Mágneskártyát (rfid kártyát) is használhatsz belépésre, ami praktikus és kényelmes a tárolása. Ez a legegyszerűbb módja, ha valakinek  csak ideiglenes belépést akarsz biztosítani.

Frame (4) 1
Számkódos beléptetés

Hogy még nagyobb biztonságban legyél, használhatsz számkódot is az ajtók nyitására és így még egy lemerült telefon sem okozhat problémát és továbbra is kulcs nélkül nyílik az ajtó.

Frame (5) 1
Gyermekbarát ajtónyitás

Pierrel gyermeked teljes biztonságban van. Állítsd be, hogy mely nyílászárókat nyithatja, kérj értesítést ha a gyermeked kinyitotta az ajtót. Valamint használhatsz gyermekeknek szánt rfid termékeket ajtó nyitásra. Legyen ez karcsat vagy akár rfid-s plüss.

Frame (6) 1
Rendszámtábla felismerés

Pierre felismeri a beállított rendszámot és már nyitja is a kaput vagy rámpát. Sőt bekapcsolja a fűtést és világítást a házban, ha így szeretnéd.

Frame (7) 1
Biztonsági zár kezelés

A Pierre együtt tud működni elektromos többpontos biztonsági zárakkal, sőt még az ajtó állapotát is meg tudod nézni az applikációban.

Frame (8) 0
Korlátozott beléptetés

Beállíthatod, hogy egy felhasználó, pl. csak bizonyos napon és napszakban használja belépési jogát. Valamint hogy mely ajtókat, kapukat tudja használni.

Frame (9) 0
Automatikus riasztó kezelés

Amikor a Pierre észleli, hogy a felhasználó érkezik haza, automatikus deaktiválja a riasztót. Ugyanez érvényes fordítva is, amikor elmegyünk otthonról, automatikusan aktiválja a riasztót, így nincs szükség erre odafigyelni, sosem felejtjük el.

Frame (10) 0
Naplózás

Minden egyes bejárat naplózva van, így pontosan láthatod, hogy ki és mikor lépett be, vagy hagyta el az épületet. Így minden belépésről visszakereshető információd van. 

Hozzáférés korlátozása

A hozzáférések korlátozásával fokozni tudjuk a biztonságunkat és a nyugalmunkat.  A legegyszerűbb példa erre a kertész, aki csak és kizárólag a kerti kaput és a tárolót tudja kinyitni, de például a bejárati ajtót már nem. Vagy a bejárónő esete, aki a ház bizonyos részét (pl. dolgozószoba) nem tudja kinyitni.

Ezen felül időalapú belépést is beállíthatunk a munkavégzések napjára, vagy időszakos munkavégzésre (pl. festési munkák, amelyek 1 hétig tartanak). A hozzáférések azonnal vissza is vonhatók, vagy lejártuk után automatikusan törlődnek.
 

 

beléptetés kuca levo
Rendszámtábla és autós kényelmi opciók

Pierre felismeri a rendszámtáblád és automatikusan kinyithatja a garázsajtót vagy a kaput.

Könnyen beállítható, hogy hazaérkezéskor a rendszámfelismerés után lekapcsolja a biztonsági rendszert, felkapcsolja a fényeket és biztosítsa a kívánt szobahőmérsékletet.

beléptetés auto desno