Skip to main content
Biztonság
Biztonság

Sokszor ott érkezik a baj, ahol legkevésbé várjuk - és csak utána jövünk rá, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna megelőznünk. 
A Pierre rendszerébe a biztonsági funkciók sokaságát építettünk be, melynek segítségével állandó biztonságban tudhatod azt ami és aki igazán fontos. 

Pierre aki mindent is figyel

A Pierre rendszer “szemei” az épületben elhelyezett különböző szenzorok. Ezek segítségével őrködik és jelenti az eseményeket. 

Pár kiemelt példa, amelyekre Pierre reagálni tud:

  • füst érzékelése;
  • gázszivárgás;
  • szén-monoxid szivárgás;
  • vízár, csőtörés.

 

Az értesítés érkezhet mobil üzenetben, de lehetőség van további opciók hozzáadására figyelemfelkeltés céljából, például sziréna, épület megvilágítása stb. 

Elegendő egyszer elvégezni a beállításokat, ezt követően Pierre folyamatosan figyel és veszély esetén azonnal értesít.
 

biztonság ruke desno
Veszély esetén a Pierre akcióba lép

Pierre értesít minket veszély esetén, de ennél fontosabb, hogy akcióba lép. Például, ha kiöntött a víz, akkor elzárja a főcsapot, füst érzékelése esetén lekapcsolja az áramot.

De nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, sokkal egyszerűbb és kevésbé veszélyes helyzetekben is helyt áll.

Ha például jön a rossz idő, akkor automatikusan leengedi a redőnyöket, ha nyitva van a garázskapu több mint 30 percig, akkor jelez, hogy nyitva felejtették.

További lehetőség, hogy az éjszakára nyitva felejtett ajtó vagy ablak esetén jelezzen a rendszer. 

biztonság vrata levo
Biztonság
Frame 5
Tűz érzékelő / Füst érzékelő

Ha Pierre füstöt érzékel egy helyiségben, akkor azonnal reagál. Aktiválja a riasztót, áramtalanítja az épületet és felhív Téged telefonon.

 

Frame (1) 4
CO érzékelés

A szén-monoxid az emberi érzékszervek számára „láthatatlan”. Ha CO érzékelés történik, hang-, fény-, és mobil app riasztást is be lehet vetni a biztonság érdekében.

 

Frame (2) 4
Árvíz érzékelés / Vízár, csőtörés

Csőtörés, vízszivárgás a lakásban? Kiöntött víz érzékeléskor Pierre automatikusan elzárja a vizet, valamint riaszt a veszélyre.

Frame (3) 4
Biztonsági protokolok

Ahány ház annyi szokás, így a biztonsági protokollokat is mindenki személyre tudja szabni egyszerűen, a Pierre appon keresztül.

Frame (4) 3
Nyitott ajtó érzékelés

Pierre figyelmeztet nyitva felejtett ajtó vagy ablak esetén. Ha szükséges leállítja a fűtést / hűtést. 

 

Frame (5) 3
Áram lekapcsolás

Füst vagy CO érzékelésekor Pierre automatikusan áramtalanítja az épületet. De akár csak indokolatlan fogyasztás változás esetén lekapcsolhatja az adott helyiséget.

 

Frame (6) 3
Hang / fényjelzés veszély esetén

Beállíthatjuk, hogy veszély esetén a Pierre például vilogtassa a világítást és hangjelzést adjon, így biztosan mindenki fel fog figyelni, hogy valami szokatlan történt.

Frame (7) 4
Időjárás riasztás

Vihar esetén a Pierre automatikusan leengedi a redőnyöket, behúzza a pergolát és értesít Téged.

További kifinomult biztonsági opciók

Pierre minden dugaly áramfogyasztását kontrollálhatja. Képes automatikusan lekapcsolni bizonyos aljazatokat, ha például nem vagyunk otthon, de mégis van fogyasztás. 
Ezzel kizárjuk annak lehetőségét, hogy működő vasalót vagy tűzhelyet hagyjunk a házban. Pierre emlékeztet minket, hogy ne legyen baj, mi pedig távolról is beavatkozhatunk.

Ezen felül még számtalan lehetőség van. Például a riasztó aktiválásnál automatikusan leengedheti a rolókat, hogy egy extra védelmet kapjon a ház.

Tapasztalt szakembereink és a Pierre segítenek abban, hogy eddig soha nem tapasztalt biztonságban érezd magad.
 

biztonság prozori desno
A Pierre jelenlét szimulátora

Pierre talán egyik legérdekesebb funkciója a jelenlét szimulátor, azaz egy szcenárió, ami eljátssza, hogy otthon tartózkodsz.
Tegyük fel, hogy több napra elutazol és aggódsz az otthonod és értékeid biztonságáért.

A Pierre megoldása könnyen beállítható. Egyszerűen bekapcsolod a jelenlét szimulátort, hogy olyan dolgok történjenek, mintha otthon tartózkodnál.

Reggel felemelkednek a redőnyök, kikapcsolódik a kültéri világítás, ugyanígy este a rolók leeresztődnek bizonyos fények be- és kikapcsolódnak este a nappaliban.

biztonság soba levo