Skip to main content
Pierre - okos világítás, intelligens világítás
Világítás

Otthonunk megfelelő megvilágítása öltözteti a helyiségeket, kiemeli a színeket és a formákat, meghatározza hangulatunkat és befolyásolja az egészségünket.
Ha Pierre bízod magad, akkor minden napszakhoz, aktivitáshoz vagy családi alkalomhoz megfelelő fénymennyiség és fényerő társul.
Minimális interakció, intelligens vezérlés, költséghatékony mindennapok!

Nincs előírás, bármilyen lámpa vezérelhető

Pierre egyik legnagyobb előnye, hogy nem írja elő milyen típusú vagy kinézetű lámpatestet kell megvásárolnod. Bármilyen világítástechnikai megoldást választhatsz - Pierre vezérelni fogja

Ugyanez vonatkozik a fali kapcsolókra is. Kiválaszthatod azt, ami leginkább passzol az enteriőrhöz - a hagyományostól a dizájn kapcsolókig - bármelyiket
 

világítás kuca desno
Hibrid vezérlés

Nem attól okos egy ház, hogy mindent mobilról tudjuk vezérelni - persze kétségkívül ez egy fontos funkció. Az okos ház lényege abban rejlik, hogy kiegészít minket, megoldja azt, amivel nem akarunk foglalkozni, de egyúttal lehetőséget ad arra, ami kedvelt szokásunk. 

Tapasztalatból tudjuk, hogy ilyen például a világításkapcsolók esete, ezért a világítás vezérlését úgy alkottuk meg, hogy egyszerre mobilról és klasszikus fali kapcsolókról is működjön. Megmaradhat a klasszikus “villanykapcsoló reflex”, ha hirtelen még egy lámpát fel- vagy le szeretnénk kapcsolni. 

Mindezen felül Pierre megteremti azt a kényelmes környezetet, ahol sötét helyiségbe soha többé nem kell belépnünk, otthonról elindulva pedig biztosan nem marad egy szobában sem feleslegesen égve a lámpa.
 

világítás tablet levo
Okos világítás
Frame 0
Intelligens világítás automatizálás

A beállításaid szerint dönt és cselekszik - legyen ez időpont függő, alkonyat szenzor, mozgásérzékelés, ajtónyitás, riasztó vagy mindezek összetett kombinációja.

Frame (1)
Idő alapú automatizálás

Pontos időpontot adhatsz meg a világítás ki- és bekapcsolásához. Éjszakai vagy kerti fények, üzemek, irodák, épületek kivilágításánál mindez elengedhetetlen.

Frame (2)
Energia megtakarítás

Okos világítással sosem fordulhat elő, hogy beltéri vagy kültéri fényeid feleslegesen energiát fogyasszanak. Költséghatékony és energiatakarékos!

Frame (3)
Dimmelés

A hangulatunkhoz igazított fényerősség ma már nem luxus. Pierrel az egész ház megvilágítását az adott alkalomhoz igazíthatod egyetlen kattintással.

Frame (4)
RGB szín átmenetek

Ha elérkezett a megfelelő pillanat, applikációd segítségével bármely RGB színt előhívhatsz. Lepjed meg szeretteidet, vendégeidet!

Frame (5)
Jelenlét szimuláció

Pierre bármikor eljátssza, hogy otthon tartózkodsz (például a fényeket időközönként ki/be kapcsolja), megelőzve ezzel az eseti betöréseket, rablásokat.

Frame (6)
Szcenáriók minden alkalomra

Könnyedén személyre szabott szcenáriókat készíthetünk, melyek egyetlen kattintással átalakítják otthonunkat végrehajtva funkciók sokaságát. Pl. “Jó reggelt”, “Mozizás”, “Vacsora”, “Pool party” stb. 

Frame (7) 0
Hibrid kapcsolási rendszer

A mobiltelefonról történő vezérlés a legtöbb embernek kézenfekvő. Mi viszont meghagytuk a hagyományos kapcsolókat is gondolva az “idősebb” vagy éppen “fiatalabb” vendégekre, családtagokra.   

Frame (8)
Exkluzív kapcsolók

Ha mindenből a legjobbat választanád, akkor ajánljuk a Jung luxus minőségű design kapcsolókat melyeket a Pierre rendszere kitűnően vezérel.

Frame (9)
Ébresztő funkció

Nem lesz több késés, ha Pierre bízod az ébresztést. Felhúzza a redőnyt, a beállított fény és hangjelzések pedig kellemesen vagy akár intenzíven ébresztenek majd fel

Frame (10)
Fény riasztás

Ha bármi történik és működésbe lép a riasztó, úgy az összes fény felkapcsolódik az épületben, vagy akár intenzív villogással is figyelmeztethet. Érezd az értékeid biztonságban!

Frame (11)
Éjszakai mód

A hangulatos éjszakai fények megfelelő időben történő aktiválásáról a Pierre gondoskodik. Kisebb fényerő, gazdaságos biztonságos működés.

Hagyományos kapcsolók - új perspektívával

Ugye nehéz elképzelni, hogy egy meglévő kapcsolót hirtelen egy másik lámpa kapcsolására szeretnénk használni? Ez is lehetséges a Pierre-rel! 
Minden kapcsoló programozható, variálható, cserélhető, sőt akár egy kapcsoló több lámpa kört is vezérelhet egyszerre.

Mindemellett olyan szcenáriókat is készíthetsz, ami egyszerre több lámpa működését irányítja. Mondjuk elkészítesz egy “Jó éjszakát” szcenáriót, ami minden fényt lekapcsol a házban és felkapcsolja az éjszakai fényeket. Ezt a hasznos szcenáriót mobilról egy kattintással aktiválod, és nem kell végigjárnod többet a házat lefekvés előtt.

A szcenárió elindítását - a hibrid vezérlés elvén - fizikai kapcsolóra is programozhatjuk, így a kényelem egy új szintjét biztosítjuk az otthonodban. 
 

világítás prekidač desno
Intelligens világítás automatizálás

Szakmai nyelven ez annyit jelent, hogy egy világító test ki/bekapcsolt állapota függhet bármely más szenzor állapotától. Ez a szenzor lehet mozgásérzékelő, alkonyat szenzor, mágnes kapcsoló vagy bármi egyéb.

A Pierre appon keresztül olyan rutinokat adhatunk meg, amelyek megkönnyítik a mindennapi életünket.

 

Hansznos példák a mindennapi életből:

Egy lámpa bekapcsol, ha a mozgásérzékelő érzékelt bennünket, viszont csak akkor, ha az alkonyatszenzor azt érzékeli, hogy már elég sötét van ahhoz, hogy szükségünk legyen világításra.

Ez lehet ennél összetettebb vagy egyszerűbb beállítás is Pl. ha kinyílik a garázsajtó felkapcsolódik a lámpa.

Természetesen időalapú automatizálásra is lehetőség van. Egyszerű beállítani, hogy egy kinti éjszakai fény csak az éjszakai órákban világítson. A lehetőségek tárháza korlátlan.

Az otthonod világítása teljes mértékben testreszabható.  
 

Dimmelés és az RGB fények

Vannak pillanatok amikor teljesen a hangulatunkhoz szeretnénk igazítani a fényeket. Pierre ebben is segít.

A Pierre vezérlőn kívül semmi másra nincs szükséged ahhoz, hogy a kívánt fényerőt vagy az RGB (színes) led világítás megfelelő színárnyalatát előhívd. Pont úgy, ahogy a pillanat megkívánja.

világítás kuca levo
világítás baner

Van amikor a legjobb és a legszebb kell. Pierrenek erre is van válasza. A német JUNG cég kapcsolói a német precizitást ötvözik az olasz eleganciával, olyan hangulatot varázsolva az otthonodba, amiről mindig is álmodtál. 
Pierre tökéletesen együttműködik ezzel a kapcsoló-családdal a kompromisszummentes stílus érdekében.

Korlátozott módosítások felhasználóknak

Az irodákban és az üzemekben nem célszerű egy fényforrás működését ötletszerűen változtatgatni, mert zavarja a munkát, felesleges feszültséget okozhat. 

Éppen ezért a dedikált felhasználóknak korlátozott hozzáférést adunk, másoktól pedig megvonjuk a világítás vezérlését. 

Pierre garantálja a kiegyensúlyozott és biztonságos munkakörülményeket. 

Exkluzív fali kapcsolók

Van amikor a legjobb és a legszebb kell. Pierrenek erre is van válasza. A német JUNG cég kapcsolói a német precizitást ötvözik az olasz eleganciával, olyan hangulatot varázsolva az otthonodba, amiről mindig is álmodtál. 

Pierre tökéletesen együttműködik ezzel a kapcsoló-családdal a kompromisszummentes stílus érdekében.