fbpx Referenciák | Pierre | Okos ház, okos épület, okos iroda, épület automatizálás Ugrás a tartalomra

Referenciák

Carmen Residence, Opatija

Egy tökéletes nyaralás Opatija szívében. A legmodernebb orvosi kezeléseket kínáló központ kiegészítve intelligens funkciókkal teljesen új dimenziót kapott.

TESLA HOTEL - OKOS HOTEL

Okos szálloda a szó valódi értelmében. Pierre rendszere mindent szabályoz az épületben, és fényűzőbbé teszi a személyzet nélkül működő szállodát.

MODERN CSALÁDI HÁZ PIERREL

A mai modern házak már intelligens megoldásokat igényelnek. Pierrel előfeltétel a könnyű használat és az, hogy mindent egy alkalmazás egyesít.

200 m2 ház számos okos funkcióval

A rendszer legfőbb előnye, hogy ügyfeleink igényeihez igazíthatjuk a lehetőségeket annak érdekében, hogy otthonukat szebbé és kényelmesebbé varázsolják.

OKOS HÁZ PALICS - SZERBIA

Igényei szerint választhat az intelligens ház nyújtotta funkciók sokaságából. A rendszert úgy alakították ki, hogy kielégítse a legigényesebb ügyfelek kívánságait is.

Az ICB intelligens beléptető rendszere

A Pierre rendszernek köszönhetően könnyedén és kulcs nélkül kinyithatja az iroda összes ajtaját, lehetővé téve a hozzáférést különböző jogosultságokkal rendelkező személyek számára, mindezt akár távolról is.

TSC sport akadémia

Pierre biztosítja a lehető legjobb feltételeket a fiatal sportolók napi rutinjához és munkájához azáltal, hogy számos funkciót automatizál az épületben.

Digital hive irodaépület

Biztosítsa alkalmazottai számára a legjobb munkakörülményeket! Minden intelligens irodai funkció egyetlen alkalmazásba integrálva.