fbpx Rezsiköltségek csökkentése | Pierre | Okos ház, okos épület, okos iroda, épület automatizálás Ugrás a tartalomra

Rezsiköltségek csökkentése

Pierre gondoskodik a fűtés / hűtés, levegőminőség és hasonló energiafogyaszó beredezések optimális beállításáról így pénzt takarít meg Önnek
blog

Pierre megérti vállalkozása működését

Állítsa be Pierrt az Önnek legmegfelelőbb módon definiálva az iroda munkaidejét. Így Pierre gondoskodik majd róla, hogy az egyes eszközök csak akkor működjenek, ha erre valóban szükség van. 

Valós példák, hogyan takaríthat meg energiát Pierre segítségével

Az irodai rutinnak megfelelően beállíthat egy meghatározott időintervallumot a fűtés / hűtés és más eszközök működtetéséhez. Ez az intelligens rendszer tökéletesen összehangolt módon indítja el az eszközöket, pontosan akkor, amikor azt szükséges az adott eredmény eléréséhez - így önnek közvetlenül energiát takarít meg. 
 

 

 

 

blog

Intelligens automatikus megvilágítás

Napfény esetén nincs szükség további megvilágításra. Pierre észleli ezt és annak ellenére, hogy felhasználók vannak a helyiségben a lámpák kialszanak. Sötétséget érzékelve Pierre felkapcsolja a lámpát, de csak addig, amíg az utolsó alkalmazott is el nem távozik az irodából. Egy idő után ha az irodában nincs jelenlét a lámpák automatikusan kialszanak. 

Figyelmeztet és cselekszik

Ha az irodaházban valahol nyitva maradt egy ajtó vagy ablak, Pierre azonnal kikapcsolja a fűtést vagy a hűtést, így nincs felesleges energiafogyasztás. Beállítható, hogy ilyen esetekben Pierre okostelefonon riasztja Önt vagy a személyzetet, hogy a nyitva felejtett nyílászáró ne okozzon további problémát. 

blog

Időt takarít meg

Mindannyian ismerjük az „Idő pénz” kifejezést, ezért fontos hangsúlyozni, hogy Pierrel időt takarít meg mindenki, aki az irodában dolgozik. Pierre automatikusan szabályozza a fűtést, a hűtést, a fényeket, a bejáratot és még sok minden mást. Nincs szükség az eszközök napi szintű beállítására be- és kikapcsolására. Pierre mindent elintéz Önök helyett.
A munkanap letelte után Pierre kikapcsolja az eszközöket, a lámpákat és bezárja az ajtókat. Nem kell attól tartania, hogy néhány eszközt bekapcsolva felejt.