fbpx Pierre - Egy intelligens rendszer a teljes épület automatizálásához | Pierre | Okos ház, okos épület, okos iroda, épület automatizálás Ugrás a tartalomra

Pierre - Egy intelligens rendszer a teljes épület automatizálásához

Egyszerűtől az okos épületig
blog

Ha okos otthonról vagy intelligens épületről beszélünk elsőként a luxus jut az emberek eszébe. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy egy okos otthon birtoklása mindenekelőtt praktikus és nem kerül sokba, sőt akár költséget takarít meg. 

A fejlesztések során az volt az elképzelésünk, hogy az elérhető legújabb technológia felhasználásával olyan minőségi rendszert építsünk fel, amely egyedi intelligens megoldást kínál az Ön épületéhez, irodájához vagy otthonához. A cél a legújabb technológiák maximális kihasználása és egy egyedi funkcionális rendszer kiépítése, amely nem igényel további költséges beruházást.

A rendszerben a csatlakozások szabványos jelkábelekkel történnek így a rendszerhez csatlakoztatott összes eszköz képes kommunikálni egymással. Az eszközök közötti kommunikáció lényege a teljeskörű automatizáció elérése.  

 

A telefonon lévő egyetlen alkalmazás segítségével bárhonnan kezelheti az egész épületet. Nincs szükség további rendszerek telepítésére vagy költséges eszközök és berendezések vásárlására.

blog

Miért éppen a Pierre?

A legtöbb intelligens rendszer speciális aljzatok, izzók és eszközök telepítését és használatát igényli, amelyeket speciális rendszerekkel vezérelhet. Amellett, hogy szaküzletekben kell megvásárolni ezen tartozékokat, sokkal többe kerülnek, mint a klasszikus izzók vagy aljzatok. 
Pierre rendszerünk áthidalja -e kettősséget és lehetővé teszi, hogy szabványos eszközöket és érzékelőket csatlakoztasson egy intelligens rendszerhez, ezáltal automatizálja otthonát.Ez az apró ám igen jelentős részlet különbözteti meg Pierret versenytársaitól. Az eredmény egy egész épületre és a meglévő eszközökre kiterjedő okos megoldás, egy teljeskörűen automatizált intelligens épület, iroda vagy ház, mely pontosan úgy működik ahogy Ön szeretné.