fbpx Pierre alkalmazás | Pierre | Okos ház, okos épület, okos iroda, épület automatizálás Ugrás a tartalomra

Pierre alkalmazás

iOS és android
blog

Minőség iránt elkötelezve 

Napjainkban ahogy a csúcstechnológia elérhető közelségbe került a mobiltelefonunk és életünk azon keresztül történő irányítása egyre egyértelműbb. Sokféle alkalmazást használunk és átlagosan több mint 5 órát töltünk okostelefonjainkon.  

Ezt szem előtt tartva a célunk a lehető legjobb felhasználói élményt biztosító alkalmazás létrehozása volt. Könnyen megtanulható és szórakoztatóan használható alkalmazást.

Csapatunk elkötelezett, hogy a lehető legjobb intelligens épület alkalmazást hozza létre. Ennek érdekében soha nem állunk meg a fejlesztéssel, meghallgatjuk ügyfeleinket, és folyamatosan fejlesztjük az alkalmazást ügyfeleink visszajelzései alapján.

A Pierre alkalmazás elérhető okostelefonokhoz és táblagépekhez, mind Androidos, mind iOS-eszközökhöz. A telepítés után a teljes épületet kontrollálja. 

Minden otthon, minden épület más, más funkciókkal és a tulajdonosok eltérő igényeivel. Ebből a megfontolásból kiindulva teljességgel testreszabhatóvá tettük alkalmazásunkat. Felhasználóink néhány egyszerű kattintással könnyen testreszabhatják az alkalmazás irányító oldalát vagy választhatnak az előre beállított lehetőségek közül. 

Rugalmas megközelítéssel, letisztult dizájnnal valami igazán értékeset sikerült  létrehoznunk.  
 

Tekintse meg az alkalmazás képernyőjét:  

Mobil alkalmazás
 

Android és iOS alkalmazás is!
 

Töltse le alkalmazásunkat. 

Pierre az Androidhoz

Pierre az iOShoz